PR & Media Nederlands

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagrammail

                                        lieber die deutsche PR & Media-Seite?

Ik ben Katharina uit Berlijn – bijna Nederlandse. Net op tijd voor de ITB 2013 is mijn Niederlandeblog online gegaan. Ik wil graag aan mijn Duitse landgenoten adviezen over Nederlanders, Nederlandse cultuur en evenementen geven. Mijn blog is voor Duitsers die in Nederland op vakantie willen gaan en voor Nederlanders die Duits willen oefenen. Er is ook een rubriek „Nederland in Duitsland“ en „Duitsland in het Nederlands“. Ook na het Van Gogh jaar 2015 wil ik graag ook naar België en Frankrijk gaan waar Vincent heeft geleefd en gewerkt.
Als drs. stadsgeografie & citymarketing heb ik veel kennis van stadsontwikkeling, architectuur en toerisme. Ik was uitwisselingsstudent aan de UvA en heb mijn scriptie over de Westergasfabriek in samenwerking met de projektmanager en de UvA geschreven. Sinds 15 jaar ben ik oranjegek en ga regelmatig naar Nederland. Meer kun je op de Carrièrekrant van de UvA lezen. Ik heb het taaldiploma „Nederlands als tweede taal“. Als uitwisselingsstudent heb ik al veel van Nederland gezien en nu ga ik er nog steeds graag naar toe. Het liefst ga ik naar steden of aan de zee. Ik ben heel blij als ik in Nederland ben, Nederlands te spreken en Nederlanders te ontmoeten.
Sinds 13 jaren werk ik op online-business (website testing & content management) en toerisme (hotels & reisbureau). Niederlandeblog is de enige reisblog over Nederland die vanaf Duitsland wordt geschreven. Sinds 2012 heb ik begonnen met blog & bloggers kennis te maken en social media intensief te gebruiken. Ik twitter graag en ben in 2014 met Google+, in november 2015 met Pinterest, in oktober 2016 met Instagram en in maart 2017 met Facebook  gestart.

mogelijkheiden van coöperaties bij Niederlandeblog (alleen met NoFollow links):

 • persreizen op een groep en individueel – in Nederland, België en Nederlands Antillen: ik twitter en zet foto’s op Instagram tijdens mijn reizen, achteraf schrijf ik blogs volgens afspraak
 • prijsvragen: ik verlot graag typisch Nederlandse producten b.v. Bloggeburtstag en ook Duitse Producten voor Nederlanders b.v. Karten zur ExtraSchicht
 • tests van producten & hotels z.B. Parkhotel Den Haag
 • advertorials als sponsored post met nofollow links
 • consulting & overnemen van Social Media voor een regio, bedrijf, vereniging of evenement
 • deelname via Twitter aan een evenement b.v. ITB 2013 & Tweetups/Museups
 • blogs op andere media
 • content voor andere media b.v. Insidertipps

Interessante aanbiedingen zijn altijd welkom!

mijn kwalificaties:

het resumé van Niederlandeblog:

 • start van mijn blog: 03.03.2013
 • > 5.500 fans, volgers & abonnees op Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, G+, Xing & Linkedin
 • NIEUW op Facebook: www.facebook.com/Niederlandeblog

Ik stuur graag mijn perskit op aanvraag. Bij interesse in een samenwerking kun jij altijd via niederlandeblog@yahoo.de contact opnemen en jouw wensen meedelen. Dan kunnen wij de mogelijkheden en condities samen bespreken.